Sari la conținut

qTinuMD

Membru
 • Număr conținut

  18
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

6 Neutral

Despre qTinuMD

 • Dată Naștere 02.10.2004

Despre mine

 • Descriere
  Mă numesc Valentin, am cincisprezece ani, locuiesc în Italia de 5 ani și îmi place să practic înot, football și box.
 • Discord
  qTinuMD#7894
 • Nume MC
  Nume principal machiamatinu, nume secundar qTinuMD.

Vizitatori Recenți Profil

73 citiri profil
 1. Care îmi dă și mie niște texturi pentru pvp (1.8.9), mulțumesc.
 2. Bine ai (re) venit printre noi Emire.
 3. Salut Cristi, bine ai (re) venit printre noi, ședere plăcută.
 4. qTinuMD

  Creatii - KeyAoox

  Este Blacky, a fost Helper și Designer la deschiderea acestei comunități. Totuși vorbind de tine Blacky chiar nu am cuvinte pentru lucrările tale, se vede că ai stilul tău.
 5. qTinuMD

  Prezentare MrDelwe

  Salut MrDelwe, bine ai (re) venit printre noi, ședere plăcută.
 6. qTinuMD

  Prezentare Snowman

  Tu ești personaju din filmul The Snowman din anul 1908? Bine ai (re) venit, ședere plăcută.
 7. Sunt un băiat de 15 ani, născut pe data de 2 octombrie. Am o înălțime de 1 metru și 84 de centimetri, cu părul negru și ochii căprui. Sunt un băiat glumeț, prietenos, comunicativ și ambițios. Îmi place să caut orice ca să învăț cât mai multe despre diferite lucruri, îmi place tehnologia informaticii. Sunt din Moldova, Chișinău dar la minunata vârstă de 10 ani m-am mutat în Italia cu părinții mei, în acest moment învăț la liceul Giordano Bruno I.I.S la TI, la profilu de electrotecnică în clasa a X-a. Pentru început îmi place ceea ce fac și doresc să-mi fac prieteni noi, dar nu dușmani. Am practicat puțin fotbal dar mult box și înot, dar din păcate nu am putut continua din cauza scolii. Îmi place să am cât mai mulți prieteni și să mă înțeleg cu toți. Nu îmi plac oameni neserioși și "smecheri", și să mă aprecieze așa cum sunt eu. Timpul liber mi-l petrec în fața computerului sau pe afara cu amicii. Cel mai favorit joc care m-a captivat de când eram mic a fost minecraft-ul cel care îl joc și acuma cu prietenii mei virtuali cât și cu cei din realitate. După minecraft la vârsta de 12 ani jumate/13 am început să mă informez despre această platformă denumită "forum" și începând să mă evoluez în aceasta. Din acest motiv încerc mereu să-mi găsesc o comunitate unde pot învăța cât mai multe chestii și a mă matura cât mai mult. Mulțumesc pentru atenția acordată.
 8. Sincer să fiu, sunt conștient că sunt începător, dar toți au trecut prin această fază. Pentru asta creez acest *portofoliu*, mai exact pentru a primi sfaturi și a îmbunătăți lucrările. Momentan am acestea două, dar o să mai fac în următoarele zile x Apropo, dacă tot unii se pricep în PS de ce nu-mi zic niște filtre și niste text-uri pentru a face avatare GIF (nu oblig pe nimeni să o facă, este o rugăminte opțională). Mulțumesc :3
 9. Asta a fost prima dată când am avut niște sentimente pentru o prezentare. Totuși îți urez ședere plăcută și bine ai (re) venit.
 10. qTinuMD

  Prezentare

  Bine ai (re) venit în comunitatea, ședere plăcută.
 11. qTinuMD

  Discuții

  hahahah, ce răspuns =))))
 12. qTinuMD

  Discuții

  @MEGA, dacă tot aveți forum, de ce nu vă creați și un server voi 4 (Tu, Ștefan, Hatee și Halva)? Eu știu că tu deja administrezi Lion-ul.
 13. qTinuMD

  Prezentare

  Bine ai (re) venit.
 14. qTinuMD

  Discuții

  Mhmm, despre ce am putea vorbi astăzi? Care se pricepe cu PS?
×
×
 • Creează nouă...