Sari la conținut

MrZipp0

Server Manager
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre MrZipp0

Vizitatori Recenți Profil

40 citiri profil
 1. MrZipp0

  [MODEL] Propunere

  MODEL PROPUNERE1. Nume pe joc:2. Propunere:3. Secțiunea:4. Cu ce crezi ca ne-ar ajuta?:5. Comentarii adiționale:IMPORTANT● Pentru nerespectarea modelului, propunerea dumneavoastră o să fie respinsă!● Numele topicului trebuie să fie următorul: Propunere - Secțiunea. Exemplu: Propunere - Survival.
 2. MODEL CERERE RECUPERARE CONT1. Nume pe joc:2. Cand ai jucat ultima oara pe server:3. Tara:4. Discord:5. Poze cu dovada ca e contul tau:IMPORTANT:* Imaginile le puteti incarca pe acest site http://imgur.com/ si puneti link-ul in cerere* Nerespectarea modelului duce la respingerea directa a topicului* Cererea Recuperare cont se face doar incazul in care ti-a fost furat contul sau nu mai ai acces la el
 3. MODEL RECLAMATIE1. Numele pe server:2. Numele reclamatului:3. Motivul reclamației:4. Data și ora incidentului:5. Dovadă (video/poză):6. O mică descriere a incidentului:IMPORTANT:● Pentru nerespectarea modelului, reclamația dumneavoastră o să fie respinsă!● Numele topicului trebuie să fie următorul: Reclamatie - Numele reclamatului. Exemplu: Reclamatie Jucator/Staff - Costel.● Este obligatorie explicarea pe scurt a incidentului ce a provocat respectivul conflict.
 4. MODEL CERERE UNBAN1. Numele pe server:2. Cine ți-a dat ban?:3. Data și ora banului:4. Motiv:5. Dovada (poza din joc):6. Explicarea pe scurt a incidentului:7. Comentarii adiționale: 8.Sectiunea:IMPORTANT:● Daca ați fost banați pentru reclamă sau pagube aduse serverului, cererea va fi respinsă fara alte precizări!● Pentru nerespectarea modelului, aplicația dumneavoastră o să fie respinsă!● Numele topicului trebuie să fie următorul: Cerere UNBAN - Nume. Exemplu: Cerere UNBAN - Costel.● Este obligatorie explicarea pe scurt a incidentului ce a provocat respectiva sancțiune.
 5. MODEL CERERE HELPER1. Cum te numești:2. Nume pe server:3. Câți ani ai?:4. Din ce oraș?:5. Primele 7 cifre din CNP:6. Dovadă cu orele (poză):7. Ai citit regulamentul?:8. Sectiunea pe care doresti accesu?:9. Un motiv de ce ai dori să intri în staff:10. Cu ce crezi că o să ajuți comunitatea?:11. O mică descriere (max. 30 cuvinte):IMPORTANT:● Trebuie să aveți minim 20 de ore jucate!● Pentru nerespectarea modelului, aplicația dumneavoastră o să fie respinsă!● Vârsta minimă pentru a aplica este de 14 ani.● Dacă sunteți respinși o să puteți face o cerere abia după 7 zile!● Nu incercati sa falsificati CNP-ul, nu suntem atat de prosti incat sa nu ne dam seama.
 6. MrZipp0

  Am/ N-am

  Am / N-am plecat undeva fără să știe părinții mei ---> AM Intrebarea mea : Am / N-am spart un geam ?
 7. Prenume: Daniel Varsta:15 Locatia:Turceni , GJ Ocupatie: Scoala Hobby-uri si pasiuni: Gaming & Minecraft Mod preferat: Minecraft , Survival Steam:https://steamcommunity.com/id/MrZipp0/ Discord:Zipp0#2819 De unde ai auzit de GAMINGWORLD Romania?:Am cautat o comunitate unde ma pot alatura cu un server de minecraft 🙂 Acorda o nota comunitatii noastre:10 Alte detalii:Nimic !
×
×
 • Creează nouă...