Sari la conținut

NVIDA Corporation


Postări Recomandate

milsugi.thumb.png.62ae39d3eb922ec4f8c310d5f4a043c6.png

Nvidia (/ɪnˈvɪdiə/ in-vid-eeə)[3] este o corporație multinațională americană specializată pe producerea de procesoare grafice pentru calculatoare personale, stații grafice și dispozitive electronice mobile. Compania, cu sediul în Santa Clara, (Silicon Valley) California, a devenit un furnizor important de circuite integrate folosite pe chipset-urile plăcilor de bază, procesoare grafice și console de jocuri. Mărcile cele mai cunoscute ale firmei sunt seriile GeForce pentru gaming și Quadro pentru stațiile grafice.

În 2015 s-a iscat un scandal întrucât NVIDIA a etichetat incorect plăcile video din seria GeForce GTX 970 ca dispunând de o cantitate de 4 GB memorie video, iar, în realitate, memoria video care totalizează 4GB este împărțită în două segmente, de 3,5 GB și 0,5 GB. Procesul s-a încheiat în 2016, tribunalul american considerând ca fiind înșelătoare etichetarea plăcilor video GeForce GTX 970 ca dispunând de 4 GB memorie video și nu de 3,5 GB + 0,5 GB și a impus compania să plătească 1,3 milioane dolari drept costuri de judecată, în plus compania a acceptat să despăgubească toți cumpărători acestui model de placă video cu câte o sumă de 30 dolari, plătită o singură dată pentru fiecare exemplar GeForce GTX 970, indiferent de zona unde a fost comercializat, posesorul trebuind doar să prezinte dovada achiziției.

Nvidia o data cu jocul cu numele "Fortnite" vor sa scoata noile placi video RTX '30 sa pune o mica descriere aici jos sa vedem despre ce este vorba
asdasad_jph.thumb.jpg.5dcc40b964476ca3d8fd58450bdf841e.jpg

Plăcile grafice GeForce RTX™ seria 30 le oferă jucătorilor și creatorilor cea mai bună performanță. Se bazează pe Ampere – a doua generație de arhitectură RTX de la NVIDIA – cu nuclee RT noi, nuclee Tensor și multiprocesoare de streaming, pentru cea mai realistă grafică bazată pe ray-tracing și funcții AI de ultimă generație.

Disponibil începând cu 17.09.2020

ARHITECTURA AMPERE DE LA NVIDIA

CEA DE-A DOUA GENERAȚIE
NUCLEE RT
TRANSFER DE 2 ORI MAI RAPID
CEA DE-A TREIA GENERAȚIE
NUCLEE TENSOR
TRANSFER DE DOUĂ ORI MAI RAPID
NOU
SM
TRANSFER ÎN VIRGULĂ MOBILĂ PE 32 DE BIȚI DE DOUĂ ORI MAI RAPID

 

RTX. IT'S ON.

Încearcă cele mai mari titluri de succes din prezent așa cum nu ai mai făcut-o niciodată, cu fidelitatea vizuală în timp real a ray-tracingului și cu performanța avansată dată de tehnologia DLSS bazată pe AI. RTX. It’s On.SURSA: Wikipedia & nvidia.com/ro-ro.

 
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...