BloodReaper 0 Posted August 6, 2021 Numele real:GabiNumele in joc:_Blood_Reaper_Descrie-te in minim 100 de cuvinte: cand vine vorba despre descrierea calitatilor mele morale , nu pot spune decat ca am un iq ridicat , sunt o persoana modesta, care incearca mereu ceva nou si ii place sa discute cu lumea, indiferent de clasa sociala de care apartine . Sunt un baiat cu calitati bune de jucator si , totodata , o persoana cu o vasta viata sociala , in afara tehnologiei . Jocurile pe care le accesez des sunt Minecraft si Counter Strike , fiind mai pasionat de Minecraft.Discord: _Blood_Reaper_#0539Varsta:15Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft?: Ma joc Minecraft de ceva timp , sunt la un nivel mediu ca jucator si ca experienta staff Ai avut functii pe alte servere de Minecraft?:Da , pe HypixelDaca da, ce functii ai avut si in ce perioada:? In perioada Februarie-Iunie , am fost staff pe celebrul server Hypixel , am fost helper si chiar i-am ajutat , am fost un staff care se indrepta foarte repede spre a fi unul dintre moderatori , dar soarta a facut sa iau remove din vina faptului ca nu am reusit sa anunt ca sunt plecat o luna .Ai citit regulamentul serverului?: L-am si invatatPoza /playtime: Am avut un cont pe server , GGBoss , dar nu stiu de ce , am primit reset .. aveam 40 de ore pe el , imi placea sa ma joc pe servere romanesti , micute in generalCe beneficii aduce prezenta ta in cadrul echipei Staff?: Am aptitudini de lider si sunt o persoana persuasiva , am grija de ce fac si cum ma comport in prezenta playerilor si a staff-ului , nu vreau sa imi stric reputatia Cat timp poti dedica serverului?: Oricat este nevoie pentru a va satisface cerintele si nevoile Consideri ca poti lucra in echipa impreuna cu restul membrilor Staff?: Sigur, cum am spus si mai sus , sunt o persoana sociabila , plus ca nu am nicio treaba in a fi toxicComentarii aditionale?: Sper sa fiu acceptat ❤️ Quote Report post Share this post Link to post Share on other sites
bituu_ 4 Posted August 8, 2021 RESPINS. AI GRESIT CATEGORIA. Quote Report post Share this post Link to post Share on other sites