Red 0 Posted December 14, 2020 Prenume: Rafi Varsta: cincispice Locatia: Temesoara Ocupatia: Deocamdata ma joc pe calculator , nu fut. Hobby-uri si pasiuni: ma cac cu fundu in sus, si daca va intrebati cum nu dau pe mine il dau cu parturi si fuge Steam: steamcommunity.com/id/redspacepro De unde ai auzit de GamingWorld Romania?: De la ma-sa lu retricsi Acorda o nota comunitatii noastre: kg lu retrix Contact: RedN1#0001 Alte detalii: nu stiu ce sa va spun dar stiu ca eu in clasele 5-6 aveam un prof de sport de 200kg care venea cu sharoma la sport si cu kebab, mai dadea si premii daca vorbeai cate 500 de genoflexiuni da lasa ca noi sintem cat retrix si dintr una facem 10. Simon spune milsugeti simon spune cine nu milsuge moare. Edited December 14, 2020 by Red Quote Report post Share this post Link to post Share on other sites
Retrix 8 Posted December 14, 2020 Am avut si eu un dirig care venea cu backpack-u de la tuborg si gen intr-o zi l am vazut pe la piatza la SuperBet Misto da tot esti gay, pare rau Quote Report post Share this post Link to post Share on other sites